naslovna2-zepkasto-zicnato-vzmetenje-bonnell-bonel-vzmetnica-vzmetnice-lezisca-lezisce-akcija-ugodno-kvalitetno.jpg

Počivati zdravo na ležiščih visoke kakovosti, narejenih brez uporabe naravi škodljivih materialov.

Vzmetnice in ležišča, ki se od konkurence razlikujejo po kakovosti!

Ponujamo vam vzmetnice z bonell jedrom, vzmetnice z žepkastim vzmetenjem, ležišča z jedrom iz lateksa in ležišča z jedrom iz različnih vrst pene. Ponudba vzmetnic obsega veliko različnih modelov, mehkih srednjih in trših izvedb. Nekatera ležišča in vzmetnice imajo več območij različne trdote.

Vzmetnice in ležišča Lineaflex se od ostalih razlikujejo predvsem po izredni kvaliteti, trpežnosti in izbiri materialov! Kvaliteto zmetnic in ležišč potrjujejo številni zadovoljni kupci po vsej Evropi.

Trudimo se zagotavljati pestro izbiro vzmetnic in ležišč iz klasičnega Bonnell vzmetenja, z žepkastimi vzmetmi, iz pen, iz spominke pene ali ležišča iz lateksa.

Recent posts

Euforia žepkasta vzmetnica v akciji

Euforia žepkasta vzmetnica v akciji

V mesecu MARCU 2016 smo za vas pripravili posebno prodajno akcijo našega ležišča   EUFORIA , visoko kakovostnega žepkastega ležišča, v vseh dimenzijah, tudi v izvenstandardnih dimenzijah!
Read more
Posebna prodajna akcija vzmetnice MERKUR

Posebna prodajna akcija vzmetnice MERKUR

Posebna prodajna akcija ležišča  MERKUR, v vseh dimenzijah, tudi v izvenstandardnih dimenzijah! Na redne pogoje poslovanja Vam v času od 01.2.2016 do 29,2,2016 priznamo dodatni 6 % popust.
Read more
Posebna prodajna akcija ležišča SILVER DELUXE

Posebna prodajna akcija ležišča SILVER DELUXE

Januarja je v akciji ležišče Silver deluxe v vseh dimenzijah (tudi izvenstandardnih). Na redne pogoje poslovanja Vam v času od 01.01.2016 do 31.01.2016 priznamo dodatni 5 % popust. Poleg tega stranka prejme gratis vzglavnik Antialergik, ki je pralen na 95°C(2 kom pri velikih dimenzijah).
Read more

Posebna prodajna akcija ležišča MERKUR

Posebna prodajna akcija ležišča  MERKUR, v vseh dimenzijah, tudi v izvenstandardnih dimenzijah! Na redne pogoje poslovanja Vam v času od 01.12.2015 do 31.12.2015 priznamo dodatni 6 % popust.
Read more

Zakaj smo najboljši?

Na kratko: Ker ponujamo izdelke visoke kakovosti, varnosti in udobja.

To po čemer smo se vedno razlikovali od drugih, je posvečanje velike pozornosti izbiri materialov. Inovativni materiali najboljše kakovosti v povezavi z naprednimi delovnimi tehnikami so sinonim za naše kvalitetne vzmetnice in ostale izdelke.