naslovna2-zepkasto-zicnato-vzmetenje-bonnell-bonel-vzmetnica-vzmetnice-lezisca-lezisce-akcija-ugodno-kvalitetno.jpg

Počivati zdravo na ležiščih visoke kakovosti, narejenih brez uporabe naravi škodljivih materialov.

Vzmetnice in ležišča, ki se od konkurence razlikujejo po kakovosti!

Ponujamo vam vzmetnice z bonell jedrom, vzmetnice z žepkastim vzmetenjem, ležišča z jedrom iz lateksa in ležišča z jedrom iz različnih vrst pene. Ponudba vzmetnic obsega veliko različnih modelov, mehkih srednjih in trših izvedb. Nekatera ležišča in vzmetnice imajo več območij različne trdote.

Vzmetnice in ležišča Lineaflex se od ostalih razlikujejo predvsem po izredni kvaliteti, trpežnosti in izbiri materialov! Kvaliteto zmetnic in ležišč potrjujejo številni zadovoljni kupci po vsej Evropi.

Trudimo se zagotavljati pestro izbiro vzmetnic in ležišč iz klasičnega Bonnell vzmetenja, z žepkastimi vzmetmi, iz pen, iz spominke pene ali ležišča iz lateksa.

Recent posts

Posebna prodajna akcija ležišča EUFORIA

Posebna prodajna akcija ležišča EUFORIA, v vseh dimenzijah, tudi v izvenstandardnih dimenzijah! Na redne pogoje poslovanja Vam v času od 01.05.2017 do 31.05.2017 priznamo dodatni 6 % popust.
Read more

Posebna prodajna akcija ležišča MERKUR

Posebna prodajna akcija ležišča  MERKUR, v vseh dimenzijah, tudi v izvenstandardnih dimenzijah! Na redne pogoje poslovanja Vam v času od 01.06.2017 do 30.06.2017 priznamo dodatni 6 % popust. Več o ležišču si lahko pogledate tukaj: vzmetnica.com/2-vzmetnice-lezisce-jogi-akcija-ugodno-kvalitetno/zicnato-vzmetenje-klasicno-bonel/32-merkur-lagea-vzmetnica-z-vzmetmi.html
Read more

Posebna prodajna akcija ležišča SILVER DELUXE

Posebna prodajna akcija ležišča  SILVER DELUXE, v vseh dimenzijah, tudi v izvenstandardnih dimenzijah! Na redne pogoje poslovanja Vam v času od 01.02.2017 do 28.02.2017 priznamo dodatni 6 % popust.
Read more

Zakaj smo najboljši?

Na kratko: Ker ponujamo izdelke visoke kakovosti, varnosti in udobja.

To po čemer smo se vedno razlikovali od drugih, je posvečanje velike pozornosti izbiri materialov. Inovativni materiali najboljše kakovosti v povezavi z naprednimi delovnimi tehnikami so sinonim za naše kvalitetne vzmetnice in ostale izdelke.